Preguntes freqüents

Aquí pots resoldre
els teus dubtes

Què signifiquen les sigles AWS?

Les sigles AWS corresponen a Amazon Web Services, que és el nom de la infraestructura de servidors cloud d’Amazon, la més gran del món actualment.

Què és un servidor cloud?

Un servidor cloud, també anomenat servidor al núvol, és un servidor allotjat en la infraestructura cloud d’Amazon. No és un servidor físic, sinó que està virtualitzat, és a dir, és un software que gestiona un servidor, i que s’executa juntament amb molts altres servidors virtualitzats en un o diversos servidors físics. Aquesta tecnologia aporta fiabilitat, i fa que el servidor sigui independent del hardware subjacent. A més, permet modificar els recursos associats a cada servidor de manera fàcil i senzilla.

Quant val un servidor cloud?

Els servidors cloud se subscriuen per mesos, i el preu depèn dels recursos que tingui associats. En Novaclouder dimensionem els servidors per Sage, SAP o A3, segons el nombre d’usuaris necessaris. El preu és de 39 € per usuari i més. Consulta-ho amb nosaltres si vols un servidor amb alguna configuració especial.

La qualificació i experiència del nostre equip ens permet oferir integracions al núvol amb les plataformes més adients.

  Si la teva empresa encara no és al núvol, podem ajudar-te.

  Omple el nostre formulari i explica’ns quines són les necessitats de la teva empresa. Quin ERP o programa de gestió utilitzeu? Quants usuaris sou?

  Si ho prefereixes, et visitem. Quan estàs disponible?

  Telèfon:

  + 34 935 900 320

  Adreça:

  @ Sant Cugat Business Park
  Av. Vía Augusta 15-25
  08174 Sant Cugat del Vallès
  Barcelona (Spain)