Enviar notificacions push als teus clients és una de les millors maneres de fidelitzar els teus clients. Les notificacions push són missatges emergents que arriben als mòbils i tauletes sense necessitat d’obrir l’app que els envia. Et permeten arribar als seus mòbils instantàniament i comunicar-los novetats, promocions o recordatoris. Pots enviar missatges individuals, campanyes a un grup demogràfic concret o campanyes massives a tots els teus clients.

Les campanyes d’emails i SMS són altres maneres d’enviar informació als teus clients, però tenen alguns desavantatges. Els correus electrònics moltes vegades poden acabar a la safata de spam i no es veuen immediatament, hem d’esperar que els usuaris revisin la safata d’entrada. A més, si utilitzem serveis de màrqueting per correu com per exemple MailChimp haurem de pagar per enviar cada campanya d’emails. Els SMS tampoc són gratuïtes, i a més tenen funcionalitats molt més limitades. No podem enviar imatges ni botons call to action en un SMS.

No obstant les notificacions són gratuïtes, poden tenir imatges i botons que portin a pàgines concretes de la teva app i arriben immediatament al mòbil dels teus clients.

SMS

EMAIL

NOTIFICACIONS

Enviaments de pagament
Arriba immediatament
No poden tenir imatges
No poden tenir botons
No poden ser filtrades com a spam
Enviaments de pagament
Cal revisar la bústia d’entrada per veure’ls
Poden tenir imatges
Poden tenir botons
Poden ser filtrades com a spam
Enviaments gratuïts
Arriba immediatament
Poden tenir imatges
Poden tenir botons
No poden ser filtrades com a spam

Per poder enviar notificacions teva empresa necessita una app. La teva app pot ser híbrida o nativa, per saber quina opció et convé més et recomanem llegir l’article Necessito una app nativa o híbrida? o contactar amb nosaltres explicant-nos les necessitats de la teva empresa.

Un cop la teva app estigui pujada a Google Play Store i a Apple App Store teus clients podran descarregar-la, i des del backend de la teva pàgina web podràs començar a enviar notificacions. Per enviar notificacions manualment hauràs d’omplir un formulari on li posaràs un títol i un missatge. Opcionalment també podràs afegir una imatge. En el formulari també seleccionaràs a quin usuari o grup d’usuaris vols que els arribi la notificació.

Títol de la notificació
Missatge
Imatge opcional
Vista prèvia en android
Vista prèvia en iOS

Les notificacions també es poden enviar automàticament. Si per exemple tens una botiga en línia, es poden enviar notificacions automàticament quan una comanda s’hagi enviat amb l’enllaç de seguiment.

3.07
Ús diari del mòbil
2.3
Ús diari de l'ordinador

Cada vegada fem servir més el mòbil. Avui en dia tothom el porta sempre a sobre, utilitzant-lo una mitjana de 3.07 hores diàries contra les 2.3 hores que dediquem a l’ordinador. Per això enviar notificacions és la millor manera d’arribar als teus clients. Veuen els teus missatges immediatament i amb un sol clic poden entra a la teva aplicació.